Подбор на персонал


Хай Уей Джобс ООД е лицензирана посредническа компания за намиране на работа в България и чужбина и за отдаване на персонал за временна заетост:

  • за България с Удостоверение № 1821 от 16.12.2014 г.
  • за чужбина с Удостоверение № 1822 от 16.12.2014 г.
  • за предоставяне на персонал за временна заетост с Удостоверение № 93 от 01.12.2014 г.

Ние помагаме на работодателите като предоставяме знанията и опита си и пестим от тяхното време за подбор на кадри.

Подборът може да бъде изключително продължителен и отнемащ ресурси процес, който измества фокуса на работодателите от други стратегически цели в бизнеса. Ние намираме точните хора, когато и където се нуждаят от тях. Това помага на клиентите ни да повишат своята производителност и да развият екипите си. Изслушваме внимателно работодателите, за да намерим хората, които ще се впишат в тяхната организационна структура, култура и конкретна длъжност. Предоставяме краткосрочна или дългосрочна помощ, като даваме възможност за наемане или съкращаване на персонал според бизнес нуждите на компаниите.

Нашата цел е да намерим компания за всеки кандидат, където той да има не просто работа, но и място, към което да принадлежи и където да расте. Можем да намерим кандидати за всички индустрии и за позиции както на управленско, така и на административно и оперативно ниво.