УЕБИНАР: ГЪВКАВОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ – ВЪЗМОЖНОСТИ И ДОБРИ ПРАКТИКИ


Онлайн семинар за HR мениджъри и специалисти

„ГЪВКАВОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ –
ВЪЗМОЖНОСТИ И ДОБРИ ПРАКТИКИ“

Обучителният семинар за HR мениджъри и специалисти с лектор г-н Иван Нейков, ще се проведе на 23 април 2020 година /четвъртък/ онлайн.
Темата на семинара ще бъде обогатена с допълнителна и актуална информация, свързана със Закона за извънредното положение и неговото прилагане в сферата на човешките ресурси.

23 април 2020 г., начало 9:00 часа

Специален гост-лектор:
д-р Иван Нейков, председател на Балканския институт по труда и
социалната политика

HI WAY JOBS  поставя началото на серия обучения за HR мениджъри и специалисти с участието на авторитетни лектори – експерти и доказани професионалисти в различни области от управлението на Човешките ресурси. Изпълнени с ново и актуално съдържание, обучителните семинари ще включват конкретни казуси от HR практиката и дискусии по представените теми. Обученията ще разкрият отговорите на много и различни въпроси, интересуващи специалистите по човешки ресурси, изправени пред разнородни предизвикателства като новите промени в законодателството и развитието на професионалната им практика.
ГОСТ ЛЕКТОР НА ПЪРВИЯ МОДУЛ от серията обучения ще бъде доказаният авторитет в областта на трудовото право и социалната политика г-н Иван Нейков.
Иван Нейков е председател на Балканския институт по труда и социалната политика. Известен с дългогодишния си опит и експертиза в областта на трудово-правните взаимоотношения и свързаните с тях въпроси, г-н Нейков е един от най-ерудираните лектори и изключително интересен събеседник по теми като социална политика, трудово право, колективни преговори и договаряне, трудови спорове, безопасни и здравословни условия на труд, индустриални отношения, социално осигуряванe, равенство на половете, квалификация и преквалификация и др. Министър на труда и социалната политика в периода 1997 г. – 2001 г., автор на множество научни разработки и публикации в специализирани български и международни издания.

ПРОГРАМА:
–  Новости в Кодекса на труда, свързани със Закона за извънредното положение;
–  КСО и пенсионната реформа;
–  Работно време, почивки и отпуски;
–  Възможности на работодателя за въвеждане на гъвкави режими
при работа.
Детайлната програма за събитието можете да видите ТУК.

Цена за един участник 260 лв. без ДДС.

За клиенти на Hi Way Jobs с действащ договор – 235 лв. без ДДС

Цената включва:

  • Регистрация и присъствие на всички лекции и обсъждания по темата;
  • Материали, свързани с темата;
  • Папка с полезни за работата ви материали;
  • Сертификат за обучение;
  • Възможност за нови професионални контакти;

 На всички ваши въпроси можете да получите изчерпателен отговор на:
0883 24 66 66 или office@hiwayjobs.com

 

 

ЗАПИШИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ